Telefon: 0243-157 10 Mobil: 070-722 84 05 Tolvmilavägen 17, 784 75 Borlänge gudinnansoas@hotmail.se

Personlig vägledning online

Personlig vägledning online

Erhåll hjälp oavsett vart du befinner dig

Önskar du personlig vägledning online är du varmt välkommen hit, till Gudinnans Oas. Det här är en perfekt tjänst för dig som är i behov av vägledning samtidigt som du har svårt att ta dig till ett fysiskt möte. Istället kan du erhålla vägledningen online.

Personlig vägledning sker per telefon, min direktlinje är 0939-111 98 73. Där når du mig och kan ha längre samtal där du tar emot vägledning, du kan ställa frågor och få hjälp direkt.

 

Jag har ovanlig kraftfull healingförmåga, vilket du kommer att märka av genom min röst. Verktygen jag använder för att hjälpa dig att bli av med personliga låsningar och blockeringar, använder jag mig numera endast av ljusenergier, där mycket kraftig healing ingår.

Vibrationerna i min röst, förändrar energier i dig, även om vi enbart pratar. Jag känner mycket snabbt av dina energier och behöver mycket sällan höra, historien bakom dina problem. För er som så önskar, rensar jag ut de energier som är grundläggande för dina problem och lägger även in ett skydd, som du sedan kommer att ha med dig, för all evig framtid. Ni som har barn eller djur, kommer direkt att märka på deras beteende, att något har förändrats för er! De påverkas självklart och har hjälp av din förändring. Våra Auror påverkar varandra.

Mitt främsta verktyg, är dock min uppkoppling med Skaparen av allt! Jag är medial och mycket lite tid behövs för att förklara vad situationen handlar om! Om du väljer att boka en tid i förväg, får jag signaler till mig, redan före vi har hunnit träffas. Du kan evt känna av en speciell värme, kyla eller yrsel, både före, under och efter vår kontakt, pga energier mitt undermedvetna får hjälp med att skicka, genom krafter i Universum. Få personer i världen, har tillgång till en liknande healingsförmåga, som jag har fått tillgång till.

 

Tveka inte på att kontakta mig ifall du har några frågor kring personlig vägledning online som tjänst. Jag kommer kunna guida dig till rätt tjänst eller behandling utifrån dina behov.

Du kan få hjälp direkt, på telefon nr:

0939 – 111 98 73 

 

Personlig vägledning online

Ställ en fråga till mig

Kontaktformulär
reCAPTCHA

GUDINNANS Oas

Tolvmilavägen 17
784 75 Borlänge

Tel: 0243-157 10
Mobil: 070-722 84 05

Mail:
gudinnansoas@hotmail.se