Telefon: 0243-157 10 Mobil: 070-722 84 05 Tolvmilavägen 17, 784 75 Borlänge gudinnansoas@hotmail.se

Om företaget

Gudinnans Oas

Hjärtligt välkommen, till en helt annan möjlighet!

Jag avslutade min Högskole examen 1991 och visste direkt, att jag skulle bli tvungen att hitta de svaren jag egentligen letade efter, någon helt annan stans!

Det blev fortsättningen på min personliga resa, där mediala gåvor har varit mera eller mindre förbannelser och både mina egna biologiska barn och alla placerade barn och ungdomar, under 31,5 år blev motiveringen, till att söka svaren inom en mängd olika utbildningar, utöver de kurser, konferenser & kvalificerad handledning,  jag skulle medverka i som bl a Föreståndare på ett eget HVB-hem, efter avslutat tjänst som chef inom den offentliga vården, med mera.

Letar ni efter Certifieringar, har jag mängders mängder att visa upp. Det jag egentligen helst visar upp, är min förmåga att hitta de mest omöjliga lösningarna, på problem som har att göra med vad du tror och eller har lärt dig, är den enda möjligheten just för dig.

Jag arbetar även med: Andar. Anhöriga som har avlidit. Tidigare liv. Smärtor och alla möjliga olika sorters krämpor som kan vara orsak till olika problem. Helt oberoende av, om du har svårt att få ditt liv att utvecklas, som du själv önskar och frågar efter!

Jag bara älskar att ha klasser, grupper, föredrag, behandlingar av alla de slag, där de som är närvarande blir snurriga och undrar: ”Kan detta verkligen vara jag?” , ”Vad var det egentligen som hände?”, ”Allt är fullständigt förändrat!”, ”Jag bara älskar mitt nya liv och mitt nya jag!”, ”Jag trodde vi skulle skiljas, men nu är vi som nykära, efter så många år!, ”Mitt företag var på väg att gå i konkurs, men när jag förstod vad det berodde på, exploderade allt på bara några veckor!”, ”Jag trodde inte vad du sade, när du berättade det även styr min ekonomiska situation och lördagen efter, vann jag högsta vinsten på Lotto! En av mediums programmets medlemmar, har fullständigt vänt upp och ner på sitt liv, efter ett samtal som genererade ett avtal som kommer att leverera enorma summor som betalning framöver, för ett mycket speciellt uppdrag som ska genomföras under en längre tidsperiod.”

Upplever du, att du lever det liv hade önskat dig? har du fortsatt i dina fädernes spår och känner dig nöjd med det? Önskar du att dina barn ska göra som du har gjord? Fortsätter du i samma spår som tidigare, även om du önskar något helt annat?

Vad förhindrar dig i att äntligen välja dig som prioriteringsområde nr 1, i ditt eget liv?

Pia, tack så innerligt från hela mitt hjärta! Äntligen har jag hittat någon som går rakt på sak till källan – äntligen har jag hittat någon som faktiskt kan och hjälper på ett helt fantastiskt sätt.

Tack tack tack

Ställ en fråga till mig

Kontaktformulär
reCAPTCHA

GUDINNANS Oas

Tolvmilavägen 17
784 75 Borlänge

Tel: 0243-157 10
Mobil: 070-722 84 05

Mail:
gudinnansoas@hotmail.se