Telefon: 0243-157 10 Mobil: 070-722 84 05 Tolvmilavägen 17, 784 75 Borlänge gudinnansoas@hotmail.se

Magiska frågor och kursprogram

Är du redo, att se saker i ett Universiellt perspektiv?

Läs gärna denna text, som är skriven av mig 2016 06 06.

Läs texten lugnt, helt utan att bara rabbla genom den snabbt! Ta den tid det tar, att verkligen låta texten fullständigt sjunka in, med den tid det tar för att verkligen känna in det innehåll det faktisk har! Läs det gärna, minst en gång till!

”Jag är personligen villig, att fullständigt släppa alla personliga hinder, även om det tidigare har varit  orsak till mycket smärta och mängder av förhinder, på alla möjliga olika plan och i alla dimensioner.
Den enda som verkligen kan stå i vägen för mig, är mig själv.
Jag hittar varken tid eller lust för detta beteende längre, eftersom det varken gör mig lycklig eller glad. Jag släpper det och låter det därmed fullständigt gå!

Jag väljer härmed, att balansera hela min kropp, varenda cell, molekyl, organ, DNA, linjära energier, genom alla min själs kroppar, genom alla liv och genom alla energifält, dimensioner och lager, genom alla Chakra fällt och allt som på något vis tillhör, eller har tillhört mig! Jag släpper härmed, fullständigt allt det är, ända upp till det absolut högsta planet, genom alla dimensioner.

Jag väljer att släppa allt det handlar om! Har skapats av. Alla skälen och rötterna, som ligger bakom alla hinder. Smärtor, trauman, drama, inlärda mönster, beteenden och programmeringar. Såväl uppe som nere, nere som uppe, ute som innne, inne som ute och så är det. Ja!
Jag väljer härmed att skapa ett helt nytt energisystem! Fullständigt befriat från all motstånd. Till mig själv & mitt eget varande. Till mitt eget fullständiga sanningsenliga jag, så till mig själv som till alla andra, så från andra till mig själv, genom alla liv, tider, dimensioner och all verklighet. JA!
Jag väljer även samma fullständiga balansering, genom alla molekyler, atomer och rum. Till allt som jag har försakat och släppt fullständigt ifrån mig själv, pga förbannelser, missförstånd, eller andra helt förvecklade energitillstånd. Allt som på något vis har varit i vägen, för mitt eget fullständigt välsignade befriade form, i ett helt nytt väl förankrat fullständigt balanserat rotsystem. På en helt ny existentiell grundläggande gyllene plattform.
Fullständigt välsignad, av den absolut mest högst välsignade kraften av dem alla. Skaparen av allt.
Och så är det ( Säg gärna AMEN här, om det känns bra för dig )”

Känner du en förändring direkt? Susar det omkring din kropp, som om en vind eller orkan som drar fram? Svettas du? Fryser du? Hur känns det, efter en natts sömn?

Reaktioner som visar, att då kan jag vara till hjälp för dig!

Hjärtligt välkommen, till en helt annan verklighet, med fullständigt Magiska nycklar, som kan ändra din verklighet, även för dig. Allt handlar om, just egna val.

Vad väljer du, som verkligen gör dig riktigt hjärtligt glad, på ett sätt som varar i dagar? Månader? År? För resterande del av ditt liv?

Vilka frågor har du i huvudet, som återkommer och återkommer, även om det till och med nästan gör, att du tror du är fullständigt tokig?

På sanningens vingar vi ljuset ska bringa, denna dags fullständigt underbara energi.
Nu kommer det fram ett fullständigt underbart ljus och färgsprakande, inre livsenergis ro.
Det spritar och sprakar, med en helt egen glädjefyllt inre harmoni, där färgerna sprakar av regnbågens färgfyllda ljus harmoni, i fullständig balans med din egen livssymfoni.
Din energi bevakar, det du älskar att försaka, ända tills det i ljuset hamnar och försvinner, när du är villig att släppa allt som belamrar, din helt egen inre kraft inuti.
Ja, allt du faktisk har valt bort och fullständigt struntat i att bevandra dig i.

Nu är det nymåne med nya energier, som förändrar det vi är villiga att släppa.
Helt nya härliga livsenergier, är vår nya inre väg.

Du väljer för dig och kan alltid tacka nej!
Men priset du får betala, för dina val vet du ej, före du hittar din fullständigt egen inre fullständigt sanningsenliga livsenergi och livssymfoni.

Be om hjälp av de krafter, du känner du har. När de är villiga att släppa det mörker du omkring dig har.
Då är det änglar med krafter som lyfter, istället för alla mörkrets krafter,.
Du vet när du känner:” ingen annan bryr sig, eller undrar vad jag vet” För det är endast din helt egen inre hemlighet.

En egen inre sanning kan bli tung att bära, när livets ljus slutar beära, pga av en brist på en egen tro, som ljuset håller kvar med en inre trygghet och ro.
Ta mot ditt eget inre ljus och lev med en energi som ger hjärtat en bro, där själen letar efter sin själsfrände med inre trygghet och helt underbara ro.

Pia Kidholm Pedersen.

Par kan boka dag för enskild kurs!

Vänner som är i parförhållanden, kan boka dag för kurs tillsammans!

Det är alltid, en mycket speciell dag, för de paren som tar sig denna tid för varandra.

Båda ger varandra 2 behandlingar, med instruktioner och manualer, som följer med paret hem.

Det är en blandning av flera mycket speciella verktyg, som verkligen förändrar parförhållandet!

Trauma, drama, stress, konflikter, sex, ekonomi, barn, relationer, hälsa och mycket annat, som påverkar relationen  på olika nivåer, kan förändras helt och hållet! Det är verkligen en kurs, som förändrar er och er relation, för all evig framtid.

Jag brukar alltid hitta något, rent energimässigt, som har hängt med genom många olika liv, som egentligen är det som förstör och tillintetgör för er och era liv! Det förändras, eftersom det är beteenden, som hänger ihop med alla möjliga olika inlärningssystem. Man kan säga, det är ett magnetiskt system, som lagras i kroppen. ungefär som dataprogram, i datorn. I våra kroppar, är det dock nerladdat, i bl a vårt DNA system.

Något du absolut vill behålla, pga att livet blir för tråkigt, när du slipper att ständigt vara i närkamp, på olika vis med andra?

Priset är 2.500 kr pr person och kursen börjar kl 10.00. Ambitionen är att sluta kl 18.00, men jag vet av erfarenhet, att det kan bli senare!

Kursprogram, med våra elektroniska möjligheter:

Här kommer några vägar, som kan vara till hjälp för dig!

Skulle du knna det evt kan vara en möjlighet för dig, är du hjärtligt välkommen att kontakta mig på gudinnansoas@hotmail.se för att få tillgång till en MP3 fil, däe du kan känna om det är något för dig.

Skulle du även vilja koppla upp dig med mig på distans och få Distans healing, för att prova på före du bestämmer dig, är du självklart hjärtligt välkommen att göra så!

En del klienter på Mediumsprogrammet, får flera MP3 filer, än de som är planerade enl programmet. Beroende av var och ens speciella personliga behov. Jag spelar även i vissa samtal och skickar dem pr MP3 fil, om det är mycket speciella saker som kommer upp, där du behöver lyssna ett antal gånger, för att själv komma genom alla det handlar om.

Personliga behov, är verkligen individuella!

PAKET NR 1 )

MEDIUM UTBILDNING, PÅ DISTANS: Du arbetar i egen takt och får själv ta kontakt genom SMS, messenger & e-mail, ut över de planerade samtalen, för att lösa specifika problem. Du kommer evt. att erbjudas medverkan i ett Internet Radioprogram, där du kan deltaga en gång pr vecka och ta upp dina specifika frågor också och därmed medverka till att hjälpa andra, med hjälp av just din fråga. Ett erbjudande, som enbart är möjligt för kursdeltagare. Alla får ett personligt Diplom, efter avslutat utbildning!

Dessa kurser, hjälper dig att tolka energier och sedan arbeta med dem, för att hjälpa andra. Om du själv väljer, att arbeta med dessa helt fantastiska möjligheter.

Tidigare elever har haft biverkningar i form av viktnedgång, bättre sömn, eget inre lugn och ro, avslutat olika förgiftningsbehov. Balans i sitt eget liv, snabbare uppfattningsförmåga, tillgång till förmågor i form av sifferhantering, symbol och tecken mm och lättare att hantera besvärliga situationer, samt tolkning av andra språk mm. Glädjen kommer på köpet och då kommer även pengarna och lätthet med helt andra saker.

Att deltaga i detta program, skulle vid nuvarande tidspunkt, ha kostat runt 10.000 kr pr månad före ett antal av deltagarna, om de hade pratat lika mycket med mig, pr betaltelefon. Priset pr timme är 1.200 kr pr timme, om vi använder den vägen.

Du öppnar upp för mediala förmågor och kan använda dina förmågor, som medium av olika slag. Om det är vad just du väljer och känner kan inbringa mera glädje och njutning i ditt l

Detta kommer att läggas upp som olika program med helt annorluna upplägg .

Det går självklart att ringa mig på betaltelefon  ( betal direkt nummer: 0939-111 98 73 )   och arbeta med detta, när du har avtalat en tid med mig pr e-mail ( gudinnansoas@hotmail.se )

Steg 1) Ett Telefonsamtal / Skypesamtal (Eller på Messenger, Google Hangout med mera) med mig, där jag hjälper dig att tolka din egen kropps signaler och de tankar och sinnen du evt har stängt av medvetenheten omkring. Jag känner av dig och dina energier, även om du är på andra sidan av jordklotet!

Steg 2) Du får här lära dig, hur du jordar dig själv med ett antal av möjligheter! Du får både en MP3 fil och e-mail med bilder och beskrivningar.

Steg 3) Nu är det dags för dagliga meditationer, med hjälp av just det du har behov av, att öppna upp och förändra för dig. Vi ska återigen ha ett privat samtal, där du får hjälp direkt och jag skickar en speciell MP3 fil, där du får tillgång till speciella energier, som du behöver lyssna på, varje dag.

steg 4) Här får du lära dig att tolka din egen kropps signaler, så du kan få tydliga och sanningsenliga svar. Det är en utmaning för många och kan evt. kräva några enksilda samtal, samt en speciell ljudfil, som skapas just för dig och dina behov.

Steg 5) Intuitions övningar, där du får ett e-mail med bilder och beskrivningar, av hur du behöver träna, en stund varje dag.

Steg 6) Här får du verktyg, som du behöver träna på, för att kunna hålla olika seanser och ta kontakt med andar, anhöriga med mera, från andra sidan.

Steg 7) Psykometri kurs, som innehåller avläsning av all material. Du får hem kursmaterialet, pr e-mail.

Steg 8) Hur avläser du Tarrokort? Du behöver köpa hem minst en uppsättning med Tarrokort och vi har ett privat samtal, där du får lära dig hur du kan gå till väga.

Steg 9) Nu är det dags att leta efter försvunna saker och vi behöver ha ett personligt samtal igen. Du får även hem ett e-mail, med speciella MP3 filer igen, som du kan ladda ner i datorn och i din mobiltelefon. Dem behöver du lyssna på, när du har möjlighet.

Steg 10) Hur kan du avläsa platser, energier och tolka de signaler du får till dig och rensa platser och energier? Du får ett e-mail med redskap och vi har ett personligt samtal igen.

Steg 11) Hur uppnår du fullständig balans och lär dig leva med en närvaro i allt som sker? Du får en MP3 fil hem med e-mail.

Steg 12) Kanaliseringar är en möjlighet och här öppnar vi upp! MP3 f il, skapas speciellt för dig och kommer hem med E-mail.

Steg 13) Dags att skriva en bok till dig. Ett e-mail beskriver närmare, hur det går till!

Steg 14) Hur skyddar du dig själv, samtidigt som du öppnar upp för känsligheten? MP3 fil kommer med e-mail.

Steg 15) Se andra människors karma och livsenergi.  Du får även hem information om Auror och Chakrans betydelse med mera. Ett e-mail beskriver hur det går till!

Steg 16) Här lär du dig tolka Auror och balansen i Chakrasystemet. Du får ett e-mail med beskrivning, samt en MP3 film, med en speciell utrensning, som skapas speciellt för dig.

Steg 17) Hur kan du ge dig själv healing och hur hjälper affirmationer till? Dags för ett privat samtal igen!

Steg 18) Kristallhealing, hur går det till? Du får både MP3 fil, bilder och beskrivning.

Steg 19) Hur kan du lära dig ge andra healing. E-mail skickas till dig och du kan själv välja, om du vill ha ett privat samtal med mig!

Steg 20) Här lär du dig, att ta bort negativa energier, i Auror. E-mail med beskrivning och MP 3 fil.

Steg 21) Hur är det möjligt att skriva Automatskrift? E-mail beskriver.

Steg 22) Vad innebär ett terapeutisk bemötande? Privat samtal, med frågor och funderingar.

Steg 23) Hur manifesterar du det som du vill uppnå, på ett sätt som arbetar på egen hand, utan en massa ansträngning eller arbete för dig själv? Vi har ett privat samtal och du får en skriftlig beskrivning hem, med e-mail efteråt!

Jag vet av erfarenhet, att våra samtal evt. kan bli flera, än det som planeras här.

Från och till säger kroppen ifrån, när det går för fort fram. Då är det enormt viktigt, att vi hittar just det, din kropp längtar absolut mest efter. Jag har även upptäckt, att ni är många som behöver stöd gällande kost och hälsa, så det ingår i denna period.

Jag testar er på distans och meddelar vad kroppen efterfrågar, gällande både kost, hälsa och evt hälsopreparat. Jag  hänvisar ENDAST, till väl beprövade hälsokost preparat, som är nogrant utprövade med kinesiologi.

Företagande och marknadsföring, med speciella förmåner och möjligheter, blir vårt avslutande uppdrag tillsammans för denna kurs och du erhåller ditt Diplom med posten efteråt!

Om du blir sen med en betalning, förbehåller jag mig rätten att låta bli att skicka ut en av de många ljudfiler som jag skapar, för att hjälpa till med allt möjligt som bara kommer till mig. De tillkommer, utöver just det du kanske behöver arbeta med.

Skulle du vilja köpa de ljudfiler du kan ha missat,säljes de separat under filen MP3-filer. Där skapar jag även speciella ljudfiler, för dig som kanske gärna vill ha tillgång till ljudfilerna, utan att medverka i Mediums programmet. Du går då miste om min personliga hjälp och väglednings som kan vara en snabbare väg ur olika symptom och tankar som kan uppstå.

Jag kan alltid nås på betaldirekt telefonen, av er som är utanför Mediumsprogrammet. (0939-111 98 73)

PAKET NR 2)

Distans kurs eller på plats, vid arbete med företag, med hela eller delar av personalgruppen på plats, vid varje enskild tillfälle.

KOMPATIBLA ENERGIER, SOM GER INRE FRID. VIBRATIONER, FREKVENSER & SEKVENSER MED FULLSTÄNDIG KOMPATIBILITET MED VARANDRA, FÖR OPTIMAL RESULTAT VID ÖNSKEMÅL OM ATT FÖRÄNDRA DET SOM HINDRAR DIG ATT UPPNÅ DINA EGNA PERSONLIGA MÅL! FÖRÄNDRAR ÄVEN FÖRMÅGAN ATT VINNA I OLIKA SPORTER. DRIVA VINSTGIVANDE FÖRETAG. RÄDDA ÄKTENSKAP. FÖRÄNDRA RELATIONER TILL ANDRA MÄNNISKOR. FÖRBÄTTRA DITT SEXUALLIV. FÖRÄNDRA DET DU KÄMPAR MEST MED!

Just paket nr 2, är även mycket tillämpligt till att användas av alla möjliga olika varianter av företag, för att uppnå en mycket högre kvalitetsnivå på arbetsplatsen. Effekterna låter sällan vänta på sig, eftersom till och med maskiner och andra medarbetare, fungerar mycket bättre, efter bara några steg i programmet. Även om enbart några personer är villiga att påbörja processen, kommer snart andra frivilliga till! Vem vill vara utan glädje och njutning i sitt liv, så bråk och problem får vara det som dominerar allt?

Priset är 850 kr pr månad, incl moms. Du kan även betala allt direkt i en engångssumma och sedan hålla på så lång tid som just du har behov av. Priset är då 7.800 kr , incl moms. Helt oberoende av hur du gör, får du ett skrivet kvitto med företags stämpel, vid varje enskild betalningstillfälle.

Steg 1) Ett Telefonsamtal / Skypesamtal (Eller på Messenger, Google Hangout med mera) med mig, där jag hjälper dig att tolka din egen kropps signaler och de tankar och sinnen du evt har stängt av medvetenheten omkring. Jag känner av dig och dina energier, även om du är på andra sidan av jordklotet!

Steg 2) För att förändra ditt liv, behöver du förstå vilken betydelse dina egna val av ord, handlingar och åsikter handlar om. Det fungerar ungefär som en bumerang och det är du som behöver bryta kraften, som arbetar mot dig, i ditt eget liv! Detta förändrar kraften, som styr all trauma och drama i ditt liv! Vi har ett privat samtal och du får en MP3 fil hem i din e-mail.

Steg 3) Vad betyder frihetskänsla för dig? Var hittar du din egen inre kraft? Vi har ett privat samtal och du får en MP3 fil med e-mail, som du kan lyssna på efteråt.

Steg 4) Du får här lära dig, hur du jordar dig själv med ett antal av möjligheter! Du får både en MP3 fil och e-mail med bilder och beskrivningar.

Steg 5) Vad kommer hela tiden i vägen, för det du har beslutat dig för att genomföra? Privat samtal och MP3 fil med e-mail efteråt.

Steg 6) Hur kan du skydda dig själv, när du mera och mera känslig? upplev glädjen i ditt liv och håll den kvar! Vi har ett rpivat samtal och du får en MP3 fil hem med e-mail efteråt.

Steg 7) Vilka energier styr över dig och ditt liv? Reagerar du, när någon trycker på dina ömma punkter och säger saker du blir upprörd av? Vi har ett privat samtal och du får en MP3 fil efteråt, som du behöver lyssna på dagligen ett tag.

Steg 8) Här tittar vi på din egen självkänsla och vi har ett privat samtal, där du även tillhandahåller en MP3 fil efteråt, som du behöver lyssna på ett tag.

Steg 9) Hur skiljer du på sak och person? Vi har ett privat samtal och du får även hjälp med en beskrivning pr e-mail.

Steg 10) Hur fungerar du i relation med andra? Här förändrar vi det, som hela tiden drar dig bort från det du har bestämt dig för att uppnå? Privat samtal och MP3 fil med e-mail skickas hem till dig efteråt!

Steg 11) Vad är meningen med ditt liv? Det är här, miraklerna sker! Privat samtal och MP3 fil hemskickas med e-mail efteråt.

Steg 12) Här tittar vi mera direkt på din hälsa och utvecklingsmöjligheter! Har stress, depressioner och andra orsaker, en negativ påverkan? Privat samtal och MP3 fil med e-mail skickas efteråt.

Steg 13) Hur kan du på ett mycket enklare sätt, bestämma dig för vad du vill göra och verkligen få kraften och möjligheterna, för att genomföra det? Vi har ett privat samtal och du får en MP3 fil, som du kan lyssna på efteråt.

Uppföljning efter 2 veckor och evt ytterligare samtal med en MP3 fil som avslutning, som hjälper dig att bevara din nya energi och inre ro. Du kommer även att erhålla ett välförtjänt Diplom.

Det finns även en uppföljningskurs, efter avslutningen på denna del av Mediumskursen.

Det är helt och hållet upp till var och en, om det är en möjlighet i era egna liv. En del väljer den vägen som ett alternativ, att ha mig kvar som en form av livscoach.

PAKET NR 3)

Distanskurs, som även kan genomföras med videosamtal, som spelas in. Speciellt lämpligt för familjer, med mediala barn och barm med sjätte sinne. Barn under 16 år, deltar gratis. Barn 16 – 18 år, betalar halva priset, när minst en vuxen deltar samtidigt!

Detta paket är något annorlunda, eftersom så oerhörd många barn och unga, har oerhörd speciella behov. Den mediala förmåga, missförstås av många och barnen upplever en helt annan verklighet, än de själva känner får stöd i att se, förstå, uppleva och vara ett med. Detta hjälper hela familjen och i en del familjer, räcker det med ett enda gemensamt samtal. Då är priset 2.500 kr, för den tid det tar, vid ett och samma tillfälle. Skulle ni behöva mera stöd, för att komma ihåg, eller kunna söka stöd, får ni hem en MP3 fil, som skapas exakt utifrån det ni behöver mest och den skickas med e-mail.

En del familjer, behöver mera hjälp och då kan vi behöva arbeta på ett helt annat sätt, som påminner om de paket som finns tillgängliga som NR 1 & NR 2. Familjepaketet blir då 7.800 kr och vi kommer att ha kontakt med jämna mellanrum, över den tid det tar. Även om vi behöver arbeta i 1/2 – 1 år, så behövs det göras med gemensamma samtal, e-mail, SMS och MP3 filer, som vara speciellt för barnen eller någon vuxen. Allt blir en kombination, av vad just din familj behöver.

PAKET NR 4)

Här får du ett erbjudande, med olika MP3 filer. De är alla sammansatta med mycket effektiva metoder, som förändrar olika personliga problem. Du som redan känner av olika frekvenser, vibrationer och energier,  kommer att känna av förändringar direkt. Andra behöver sova en natt och en del behöver höra samma ljudfiler, ett antal gånger.

Filerna är skapta, utifrån de som är de senaste kanaliseringarna och metoder, som verkligen förändrar personliga beteende, bekymmer, låsningar, brister på tillit, utveckling av självkänsla, äkta kärlek till det lilla barnet inom dig, smärttillstånd och mycket annat.

Väljer du att köpa detta paket, behöver du aldrig prata med mig, eller ge några upplysningar om dig själv. Du behöver enbart meddela med ett SMS eller E-mail, att du vill köpa PAKET NR 4 och sedan betala på mitt BG NR: 5974-6446.

Priset för hela paketet Nr 4 är 3.500 kr (incl moms)

Innehållet får du hemskickat med E-mail:

1) Förbered din kropp för healing.

2) Förändring av alla energier, som förhindrar dig att i att nå en mera glädjefylld känslomässig nivå.

3) Hitta ditt eget inre egna jag.

4) Befria dig själv, från det som håller låsningar, blockeringar och smärtor kvar, på olika plan.

5) Vad är det som är så värdefullt, att du vägrar att släppa det och fullständigt vara ett med de nya energierna?

6) Älska dig själv villkorslöst.

7) Över ge din kontroll och våga vara ett med dina Skyddsänglar / Anhöriga på andra sidan / Gud eller vilka energier du känner dig mest trygg med att ha omkring dig.

8) Acceptera dig själv som du är, även om det är något helt annat, än det du hade förväntat dig.

9) Träd in i ditt eget högre jag och hitta din egen inre frid.

10) Attrahera din egen tvillingsjäl eller tvillingflamma.

11) Väck din egen skapande kraft.

12) Aktivera din egen Manifesterande kraft och förmåga.

Ställ en fråga till mig

Kontaktformulär
reCAPTCHA

GUDINNANS Oas

Tolvmilavägen 17
784 75 Borlänge

Tel: 0243-157 10
Mobil: 070-722 84 05

Mail:
gudinnansoas@hotmail.se