Telefon: 0243-157 10 Mobil: 070-722 84 05 Tolvmilavägen 17, 784 75 Borlänge gudinnansoas@hotmail.se

Livselixir

Livselixir Tar bort beläggningar i blodådrorna, samt ger immunförsvaret en ordentlig BOOST!

En av mina närmaste väninnorna, slapp en stomi operation, tacket vare denne kur, samt att hon valde helt bort fast föda under 3 veckor.

En dansk kund skulle genomgå en bypasoperation, som aldrig behövde genomföras. Pga 3 veckor på kuren, 8 dagar utan och sedan 3 veckor på kuren igen. Förbrukningen var 3 cl pr kväll. 2 timmar före eller efter kvällsmaten.

En annan kund hade fått diagnosen: ”Grön starr” med orden: ”Det är kroniskt och vi kan inget göra åt det!” Han har inga fel i sitt synfält efter denna kur!

Influensan  försvinner både den som pågår i kroppen och många du slipper framöver!

Kända områden denna dryck förändrar: Calculos bihares, förbättrar ämnesomsättningen, återställer kroppsvikten till den vikt kroppen är mest ballanserad i, upplöser blodproppar, hjälper diafragman fungera optimalt och därmed andningen & lungproblem, stärker hjärtmuskulaturen, förändrar åderförkalkningar och Sinusit, högt blodtryck, bronkit, tar bort huvudvärk och spänningsvärk, inflammationer i mage & tarm systemet, Förbättrar hormonballans, PMS & övergångsbesvär, Artros, reumatism, renar njurarna och förändrar diabetes, förbättrar sömnbesvär mm! KORT & GOTT: Återställer organismen!

Hur kan detta vara möjligt?

När läkarna använder ord som ”Kroniskt” betyder det endast att deras möjligheter att förgifta kroppen till att slippa av med symptomen, är en möjlighet som inte kan användas längre. Att operera kanske inte heller är något alternativ!

Men vi har genom årtusenden klarat av att överleva med hjälp av människor som har varit kunniga i överlevnad, även om de endast hade tillgång till naturen som skafferi! Även om de har blivit dödade för sin kunskaper i lika många år!

Vad ska till, för att alla dessa dumheter ska vara ett minne blott och helt ”nya” möjligheter ska få komma till sin rätt igen? Vad mera är möjligt?

Väljer du en annan väg än den läkarevården erbjuder, ska du vara medveten om: Du är tvungen att avstå från alla vaccinationer ½ år efter kuren. Kroppen klarar inte av de gifter vaccinationerna innehåller. Det är tex: Aluminium, Kvicksilver, Formaldehyd (Som används vid balsameringar) och många andra giftiga ämnen i vaccinationerna!

Kuren får endast användas 1 gång pr år! Den är mycket kraftig och påverkar allt i kroppen, eftersom immunförsvaret och blodomloppet påverkar hela kroppen!

Kontakta mig, om du vill ha tillgång till detta speciella recept! Det kostar 500 kr, som du kan betala in på mitt BG: 5974-6446  Jag skickar receptet pr e-mail, eller pr brev om du saknar e-mail. Jag kommer dock att kontrollera betalningen, före jag skickar receptet till dig!

Gelatin vid smärtor i skelettet, eller ben i kroppen. Det bygger även upp huden, om du skulle uppleva att din hud hänger eller har förslappats, mera än du tycker om att se i spegeln, eller på kort.

Har du ont i skelettet, eller ben i kroppen, kan du ha hjälp av att äta 1 tesked Ren Gelatin av en renare sort pr dag. Blanda gärna upp det med vatten och svälj. Det kan ta bort smärtan, på bara några dagar och hjälper kroppen att bygga upp slitna delar. Även hjälpsam vid Tex. Artos.

Bikarbonat

Vid problem med ständiga infektioner och inflammationer, Candia eller depressioner, kan du må bra av att dricka 1 liter vatten pr dag, uppblandat med 1 tesked Bikarbonat av renare sort. Du kan köpa 1.155 kg för ca 40 kr i CityGross.

Det absolut viktigaste för en bra hälsa: Drick rent vatten! http://vattenfilter-vattenrening.se/
 

 

GULDMJÖLK

Det är gurkmejan som gör guldmjölken gul. Den är en bevisat kraftfull läkekrydda med en rad positiva hälsoeffekter. Tillsammans med ingredienserna i guldmjölken så förstärks de läkande krafterna ytterligare.

Drick guldmjölk på kvällen innan du går och lägger dig eller när som helst under dagen när du kan behöva varva ner. Drycken anses nämligen ha en lugnande inverkan.

 

Gurkmejapasta

Ingredienser

 • 0,5 dl ekologisk, mald gurkmeja
 • 1,5-2 dl vatten
 • 1/3 tsk svartpeppar

Gör så här

 1. Blanda ingredienserna i en kastrull och koka upp under omrörning. Låt sedan sjuda på svag värme i cirka 10 minuter. Rör om då och då. Blandningen kommer tjockna till en pasta.
 2. Förvara pastan i en glasburk i kylen där den håller i cirka två veckor. Pastan räcker till flera portioner guldmjölk.
 

 

Guldmjölk

 

Ingredienser

 • 1 tsk gurkmejapasta (se receptet under)
 • 3 dl mjölk av valfri sort
 • 1/2 tsk mald kardemumma
 • 1/2 tsk ekologiskt vaniljpulver
 • 0,5 tsk kokosolja
 • En nypa svartpeppar
 • En nypa cayennepeppar
 • 1/2 tsk honung
 • Eventuellt riven ingefära

Gör så här

 1. Häll upp mjölken i en kastrull.
 2. Tillsätt pastan och de övriga ingredienserna.
 3. Låt sjuda i några minuter.
 4. Klart att servera.

Det är kurkumin, det illgula färgämnet i gurkmeja, som har de potenta läkekrafterna. Men det har ganska låg biotillgänglighet, alltså upptag av ämnet i kroppen. Men det finns smarta sätt att öka kroppens upptag av ”superämnet”!

Svartpeppar, är rena kryddan för hälsan. När du köper det helt rent och utan andra tillsatser, som tex citronsyra.

 

3 sätt att maxa gurkmejans läkekrafter

 

1 Svartpeppar

 

Färskmalen svartpeppar gör att kurkuminet i gurkmeja blir biotillgängligt, det vill säga kan tas upp av kroppen överhuvudtaget. Det är ämnet piperin som har den effekten visar studier på både människor och råttor, bland annat denna.

 

2. Fett

Inte lika starkt underbyggt med studier  som svartpeppar, men viss forskning pekar på att gurkmejans kurkumin lättare tas upp i kroppen om det intas tillsammans med lite fett. Orsaken är att kurkuminet är fettlösligt.

 

3. Upphettning

Att sjuda gurkmejan i max 10 minuter kan lösa ut kurkuminet och öka upptaget visar en amerikansk studie. Ett alternativ är att blanda gurkmeja i en kopp te eller lite hett vatten.

Specialistläkaren Helena Nyblom har skrivit boken Läkarens guide till den naturliga supermaten. I den slår hon ett slag för en enkel, naturlig och varierad kost. Något som även modern forskning stödjer.

 

Guldstjärna till gurkmeja

I boken tipsar hon även om kryddor som forskningen visar ha speciella hälsoeffekter. Bland dem ger hon gurkmejan en särskild guldstjärna.

I Indien har gurkmeja länge används som medicinalväxt och i Okinawa, en japansk ögrupp där det finns flest hundraåringar i världen, är det också en vanlig krydda.

 

En rad medicinska egenskaper

Det är det gula ämnet i gurkmeja, kurkumin, som har visat sig ha en rad positiva medicinska egenskaper och i dag pågår forskning på flera håll i världen på kurkuminets effekter mot olika former av cancer, ledbesvär och benskörhet (University of Arizona), psoriasis och Alzheimer.

Ställ en fråga till mig

Kontaktformulär
reCAPTCHA

GUDINNANS Oas

Tolvmilavägen 17
784 75 Borlänge

Tel: 0243-157 10
Mobil: 070-722 84 05

Mail:
gudinnansoas@hotmail.se