Telefon: 0243-157 10 Mobil: 070-722 84 05 Tolvmilavägen 17, 784 75 Borlänge gudinnansoas@hotmail.se

Behandlingar

Personlig coachning / Personlig vägledning:

Du kan få hjälp direkt, på telefon nr:

0939 – 111 98 73 

För hjälp direkt, kan du nu ringa min direktlinje: 0939-111 98 73 för längre samtal, frågor och hjälp direkt! Varje 15 minuters samtal genererar en aktuell MP3 fil gratis och hemskickat till din e-mail, som du ändå ger mig  om du bokar samtalet i förväg pr e-mail. Skulle du chansa på att få tag på mig på betaltelefonen utan att ha bokat tid, ber jag dig om att skicka ett mail till gudinnansoas@hotmail.se efter vårt samtal. Du får MP3 filerna hemskickade direkt jag ser ditt mail.

Om du saknar en telefon som du kan ringa på, när du vill göra ett betalsamtal: Betala 600 kr för 1/2 timme, eller 1200 kr för 1 timme på Swich 0707228405 och följa instruktionerna som även gäller vid betalning på BG.

Saknar du Swich kan du självklart sätta in summan på BG: 5974-6446 i förväg och skicka ett mail till gudinnansoas@hotmail.se med ditt fullständiga namn telefonnummer och önskemål om möjlig tid för just dig att prata!

Jag har ovanlig KRAFTFULL healingsförmåga, som du även kommer att märka av genom min röst. Verktygen jag använder för att hjälpa dig att bli av med personliga låsningar och blockeringar, använder jag mig numera endast av ljusenergier, där mycket kraftig healing ingår. 
 
Vibrationerna i min röst, förändrar energier i dig, även om vi enbart pratar. 
Jag känner mycket snabbt av dina energier och behöver mycket sällan höra, historien bakom dina problem.
För er som så önskar, rensar jag ut de energier som är grundläggande för dina problem och lägger även in ett skydd, som du sedan kommer att ha med dig, för all evig framtid. 
Ni som har barn eller djur, kommer direkt att märka på deras beteende, att något har förändrats för er! De påverkas självklart och har hjälp av din förändring. Våra Auror påverkar varandra.
 
Mitt främsta verktyg, är dock min uppkoppling med Skaparen av allt!
Jag är medial och mycket lite tid behövs för att förklara vad situationen handlar om!
Om du väljer att boka en tid i förväg, får jag signaler till mig, redan före vi har hunnit träffas.
Du kan evt känna av en speciell värme, kyla eller yrsel, både före, under och efter vår kontakt,
pga energier mitt undermedvetna får hjälp med att skicka, genom krafter i Universum.
Få personer i världen, har tillgång till en liknande healingsförmåga, som jag har fått tillgång till.

Par kan boka dag för enskild kurs!

Vänner som är i parförhållanden, kan boka dag för kurs tillsammans!

Det är alltid, en mycket speciell dag, för de paren som tar sig denna tid för varandra.

Båda ger varandra 2 behandlingar, med instruktioner och manualer, som följer med paret hem.

Det är en blandning av flera mycket speciella verktyg, som verkligen förändrar parförhållandet!

Trauma, drama, stress, konflikter, sex, ekonomi, barn, relationer, hälsa och mycket annat, som påverkar relationen  på olika nivåer, kan förändras helt och hållet! Det är verkligen en kurs, som förändrar er och er relation, för all evig framtid.

Jag brukar alltid hitta något, rent energimässigt, som har hängt med genom många olika liv, som egentligen är det som förstör och tillintetgör för er och era liv! Det förändras, eftersom det är beteenden, som hänger ihop med alla möjliga olika inlärningssystem. Man kan säga, det är ett magnetiskt system, som lagras i kroppen. ungefär som dataprogram, i datorn. I våra kroppar, är det dock nerladdat, i bl a vårt DNA system.

Något du absolut vill behålla, pga att livet blir för tråkigt, när du slipper att ständigt vara i närkamp, på olika vis med andra?

Priset är 2.500 kr pr person och kursen börjar kl 10.00. Ambitionen är att sluta kl 18.00, men jag vet av erfarenhet, att det kan bli senare!

Alla som har tagit covidvaccinationer, eller har en partner, arbetskollegor eller andra i sin närhet som har tagit covidvaccinationer, kan få hjälp med att ångra sina val till viss del och mängder av hjälpmedel som kan underlätta för att må bättre och stärka upp kroppen igen.
Ni som önskar få tillgång till listan utan att behöva gå kursen, kan ta kontakt med mig på Mail eller telefon. Att få hela listan med alla hjälpmedel från mediciner och hälsokost till rena naturprodukter, kostar 555 kr.
 
Det finns nu speciella sätt att arbeta med kroppens egen healing på och jag har byggt 2 mycket kraftfulla områden upp i min trädgård. 1 timme i en av dem kostar 555 kr. Önskar du min hjälp med att dra i energierna och hitta olika låsningar och blockeringar, för att det ska gå än snabbare, kostar det 12000 kr, utöver 555kr pr timme att ligga i healingskammaren. Ta gärna filt, sovsäck eller liknande med. Du bokar en tid när du Swishar betalningen. Vintertid kommer det att finnas skydd för snö och till viss del hjälp mot kylan. OBS! Extra bra klädsel krävs dock, för att vara utomhus i lägre temperaturer!
Skulle du själv vilja bygga ett liknande healingskammare, kostar arkitektbeskrivningen 2000,00 kr. Detta genererar ett eget inre arbete med mycket större krafter, än många behandlingar ens kommer i närheten av!  

I mån av tid, har jag även följande behandlingar, än så länge!

Helkroppsbehandlingar

 • SENSEI – RESONANS Infrarött ljus IR:Sensei kan förkorta din sjukdomsperiod, med 2/3.Ska du opereras? Har du just blivit opererat? Sensei hjälper dig snabbt att komma igång igen: Om du är trött, har svårt att orka med, alltid känner dig småkrasslig, har svårt att bli av med infektioner eller inflammationer. Behöver hjälp att gå ner i vikt, alltid svettas, har humörsvängningar. känner dig ur balans, samt många andra skäl! Lyssna till en CD-skiva när du ligger i Sensei och få hjälp med andra personliga behov samtidigt! DET INFRARÖDA LJUSET HAR NÅTT SVERIGE VIA: Tyskland, Amerika och Asien. NASA ligger bakom uppfinningen. Sensei / IR 35 minuter + dusch. Pris: 450 kr.
 • Behandling vid ryggproblem som får kotorna på plats, musklerna att slappna av och ev. dolda inflammationer bort. Pris: 850 kr. Behandlingen tar ca 2.5 timme och håller på ett sätt  du får svårt att hitta på andra ställen. 1 – 3 behandlingar tar besvären permanent, för 97 % av alla som gör behandlingarna på GUDINNANS Oas.
 • Healing ingår alltid på stresspunkterna.
 • Hot Choklad peeling /massage + Sensei före. Mycket effektiv healing & clearingar ingår. Pris: 2.550 kr.
 • Hot stone massage + Sensei. Mycket effektiv healing & clearingar  ingår. Pris: 2.550 kr.
 • GUDINNANS LYXKUR ett heldagspaket du sent kommer att glömma. Sensei / Medicinsk Laser för smärtborttagning / Lätt ansiktslyft / Fettreducering på magen / Helkroppsmassage / Ansiktsbehandling / avslut i skön massagestol med uppfriskande drycker och ett lätt mål mat. Mycket effektiv healing och clearingar ingår. Pris: 6.500 kr.

Hypnos

 • Hypnos kan hjälpa dig bli av med belastningar av olika slag, som tex rökning eller övervikt.
 • All hypnos kombineras med healing och kanaliseringar och ger en mycket effektiv effekt på djupet!
 • En behandling kostar 2.500 kr pr behandling och tar ca 1,5 – 2. De som vill, ligger i sensei före eller efter. Det du behöver bearbeta för att slippa evt. shock trauman osv. tar jag bort direkt! En enda behandling förändrar ditt liv för all evig framtid och detta är en mycket speciell blandning, som du får mycket svårt att hitta någon annan stans.
 • Detta kan självklart genomföras pr telefon:

  0939 – 111 98 73 Ligg på ett lugnt ställe och ha vatten bredvid dig.

 • Priset för BARS MASTER MIX är än så länge: 7.500 kr.  Ni som har kroniska tillstånd, kan behöva beräkna upp till 2.5 – 3 timmar pr behandling. Mina egenskaper till att förändra det du har problem med, har förändrats oerhörd mycket, igen & igen & igen!  Behandlingarna förändrar energierna och förutsättningarna, ända tillbaka till tidernas begynnelse. De välsignade ljusenergierna ger healing samtidigt.
 • Folk omkring dig, kommer att fråga vad du har gjord, för de ser något förändras. Förändringen släpper aldrig! Om du har ett enormt motstånd till allt det nya, kommer du aldrig att behöva mera än 1 av dessa behandlingar.
 • Du raderar onödigt skräp på hårddisken och får plats för ny information. Din personlighet kan förändras, men det betyder enbart, att du får tillgång till ditt verkliga JAG. Den personlighet du kanske själv känner finns där, men aldrig ens har vågat tro på att du skulle kunna leta fram.
 • EnergiFacelift, en behandling som påverkar ansikte så väl som kropp! Pris: 2.500 kr pr timme. Din egen kropp prioriterar vad den behöver hjälp med i första hand och kroppen får alltid hjälp, före du verkligen ser slut resultatet i ansiktet.
 • Healing med krafter från andra sidan:
 • Du bör vänta med att köra efteråt, eller få skjuts. Jag hämtar och lämnar gärna vid tåget, om du har lång väg att åka. Evt. kan du ha med dig lite att äta, för att ta det lugnt en stund.

Du får tillgång till en healings modell, som tar bort mera än fantasin kanske kan tillåta dig att förstå, just nu!

Endast en möjlighet för de som verkligen vill och vågar förändra sitt liv!

Gillar ni att få uppmärksamhet för sjukdomstillstånd och andra kroniska tillstånd! Då kan ni förbereda er på, att ni kommer att hitta helt andra sätt att vara social på.

Vad ska till, för att du ska välja precis det som är det absolut bästa just för dig, din kropp, själ och livssituation med absolut största lätthet, så det valet kommer att gynna dig och förändra ditt liv till det absolut bästa för dig för all evig framtid?

VACUSAC-TERAPI

 • En metod där cirka 90% av kroppsytan utsätts för ett pulserande undertryck/tryck. Denna tryckkombination ökar kroppens naturliga pumpeffekt, så att cirkulationen av blod och vävnadsvätska påverkas. Samtidigt stimuleras cirka 100 akupunkturpunkter och hudens nervändar. Tex. Åderbrok blir mjukare och minskar, även smärtor minskar och kan försvinna helt. En av bieffekterna är viktminskning! Pris: 850kr incl. Sensei.
 • För er som är mera uppkopplade, kan ni få samma hjälp genom telefon:

  0939 – 111 98 73 pga förmågan att vara ett med energierna.

Massage

 • Massage på ryggen, genomförs med healing och släpper på det som orsakar smärtan, från första början. Det är inget du behöver göra om, med mindre du bara vill känna den njutning det genererar, i hela dig och hela din livssituation. Jag löser även ut olika mentala problem, om så önskas. Beräkna ca 1 – 1,5 timme.  Priset är 1.500 kr

Kinesiologi

 • Lebowitz protokollet för kontroll av näringsbrister och / eller förgiftningar i kroppen. Pris: 800 kr.
 • Käkledsmassage vid problem med att gnissla tänder. Pris: 2.500 kr.
 • Genomgång av motoriska fel / Rörelse problematik / Dyslexi / Läs & Skriv svårigheter / ADHD/ ADD OSV / Träning med hem. Pris: 2.500 kr. Behöver endast göra 1 gång!
 • Cozmos behandling med behandlingar av Auran / Chakran / själen / Andlighet. Pris: 2.500 kr.
 • Nr 1 & 4 Kan även genomföras på telefon:

  0939 – 111 98 73

NES / Nutri-Energetics System

Du får svar på exakt allt din kropp belastas av, även emotionella och psykiska faktorer. Mycket speciella droppar återställer ordningen i kroppen, om du vill köpa dem efteråt. (Titta på filmen: The Livivg Matrix) Pris: 1.000 kr.  Pris pr flaska: 375 kr. Flaskorna kan bytas ut mot andra alternativ, som jag testar fram gratis.

Bioresonans / e-Lybra

Vad gör e-Lybra® …?
e-Lybra® analyserar obalanser i klientens biofält och producerar samtidigt bioresonansmönster som harmonierar med obalanserna som upptäcks. De balanserande bioresonansmönstren skickas till klienten via bekväma anslutningskablar som sitter runt klientens hand- och fotleder. De obalanser som skannas inkluderar hela kroppens fysiologiska, psykologiska, emotionella och subtila energisystem. e-Lybra®-systemet använder 222 kategorier med nära 300 000 bioresonansmönster för att göra en omfattande statusprofil av kroppen.

Varför vi utvecklade den här produkten…

Många sjukdomar börjar med känslomässiga, mentala eller psykologiska trauman som stör de olika systemen i kroppen och kan i värsta fall leda till sjukdomar. e-Lybra® upptäcker och tillhandahåller bioresonansmönster som hjälper till att lösa upp traumat med bestående resultat och balansera energin kring det påverkade organet/systemet.

Priset är 2.000 kr pr behandling = ca. 2 timmar (+ 250 kr pr flaska med droppar och 1.000 kr pr dockningsspole)

Koppning, Smärtbefriande behandling

Koppning är en av behandlingsmetoderna inom kinesisk medicin, där man påverkar energiflödet genom att sätta sugkoppar över akupunkturpunkterna. Detta används ofta som komplement i akupunkturbehandling för att lösa stagnationer vid smärta och spänningar i muskulaturen. Koppar av glas eller plast sätts på huden med hjälp av att undertryck skapas.

Det vakuum som bildas, bidrar till en ökad blodgenomströmning i muskler och hud. Detta gynnar borttransport av slaggprodukter i vävnaden, musklerna värms upp och slappnar av och huden får mer liv och lyster.

Du får healing samtidigt och om så önskas, löser jag ut de energier som orsaker dina grundläggande problem till behovet.

Rygg eller mage Pris: 1.200 kr.

Helkropp 1.800 kr

Hårmineralanalys Mineraler & vitaminers betydelse för kroppens välmående

Mineraler och vitaminer vet vi sedan länge att de är livsviktiga komponenter för kroppens uppbyggnad och funktion men samspelet mellan dem har visat sig ha stor betydelse för optimal hälsa.

I samarbete med Laboratoriet Trace Element Inc, USA och NutriTech Analysservice kan jag erbjuda en 10 sidors analys på svenska, som visar din personliga mineralstatus, avancerad analystolkning, dietråd och förslag till balansering med kosttillskott. Analyssvaret redovisas med ett personligt besök på GUDINNANS Oas.

Pris: 2.000 kr för hårmineralanalysen + 1.000 kr för muntlig redovisning och förklaring, när svaret kommer på skrift.

Medicinsk laser

Med MID-laser öppnas en värld av möjligheter – Medicinsk laser har fantastiskt många indikationer. Behandlingsrekomendationer för artros, utarbetades av Norges legemiddelverk i samarbete med Läkemedelsverket i Sverige. Laser hjälper mot finnar, ledsmärta, öppna bensår, inflammation, tinnitus, Wiplashsmärtor, frosen sholder, stukningar och mycket annat.

Det har vi vetat länge, men nu har oberoende studie i England bevisat detta.

Vilka är egentligen mekanismerna bakom medicinsk laser? Mycket förenklat kan man säga att laserljuset triggar/sätter igång kroppens eget läkningssystem, varvid kroppen sköter resten själv. Men hur går det till? Man känner till att laserbehandling påverkar:

 • immunförsvaret lokalt
 • blodcirkulationen
 • antiinflammatorisk
 • smärttillstånd T.ex. Tinnitus. smärtande armbågar, muskler, leder osv.

Priset är 850 kr pr halvtimme, 1.350 kr pr timme för medicinsk  laser!

IPL- Laser:
IPL-laser används till hårborttagning. IPL hela ansiktet 1.800 kr

Hela ben 2.800 kr. / Halva ben 2.000 kr

Hårborttagning som kräver mera än 8 behandlingar, får du resterande behandlingar till halva priset!

IPL mindre yta t.ex. kinder. Pris. 1 100 kr.

Brasiljanskt 1.800 kr.

Ljusterapi / Monokromt ljus

Visuell vitaminkick där hjärnan behandlas vid depression, låsningar, smärtor och många andra behov. Ljuset är absolut rent och uppfattas som laser i hjärnan. Processen med utrensning på Cellnivå påbörjas och man kan få problem med illa luktande kroppsvätskor en kortare tid. Personlighetsförändringar som uppstår, beror på avgiftningen i kroppens celler. Pris: 500 kr.

Tripollar / Fett, celluliter & Rynkborttagning

Denna revolutionerande RF teknologi reducerar apelsinhud och behandlade områden blir betydligt fastare samt får bättre färg och lyster…. Samtidigt som collagen produktionen ökas resulterar I en långvarig hudåtstramning, fastare, finare och bättre hudkvalité.

TriPollar™ ger en selektiv dubbel värme genom RF, allt i en och samma applikator. Någon kylning behövs inte till skillnad mot andra RF metoder eftersom att TriPollar™ fokuserar värmen endast till området som ska behandlas. Metoden är kliniskt dokumenterad, och ger omedelbart synliga resultat oberoende om det är celluliter, fettborttagning eller slapp hud som behandlas. Pris: 1.200 kr (Sensei ingår)

Permanent ansiktslyft

Dermashaper är en ny maskin, med multifunktionella microdatakontrollerade enheter för ansiktsbehandlingar. Maskinen har 3 behandlingsmöjligheter, där man kan välja mellan ultraljuds behandling, elektroterapi och jonisonsbehandling, som är effektiv mot åldringsprocessen.

Påsar under ögonen och hängande ögonlock, försvinner med 5 – 6 behandlingar. Det speciella med dessa behandlingsmöjligheter är, att de kan användas separat eller tillsammans. De ger omedelbara synliga resultat. Pris: 1.000 kr

Permanent ansiktslyft

Dermashaper är en ny maskin, med multifunktionella microdatakontrollerade enheter för ansiktsbehandlingar. Maskinen har 3 behandlingsmöjligheter, där man kan välja mellan ultraljuds behandling, elektroterapi och jonisonsbehandling, som är effektiv mot åldringsprocessen.

Påsar under ögonen och hängande ögonlock, försvinner med 5 – 6 behandlingar. Det speciella med dessa behandlingsmöjligheter är, att de kan användas separat eller tillsammans. De ger omedelbara synliga resultat. Pris: 1.000 kr

Shapemaster

Shapemaster är det senaste för områden som behöver vacum massage för t.ex., fettsugning, borttagning av celluliter, streck / ärr efter viktökning / graviditet, bindvävsmassage eller för andra problemområden på kroppen.

Fettceller slås sönder med ultraljudet och lämnar kroppen den naturliga vägen. Streck på magen efter graviditet och annat, försvinner på upp till ca12 behandlingar. Behagliga instrument av hårdplast, används direkt på kroppen. Instrumenten glider lätt över skinnet och olika storlekar finns för huvud, kropp, armar, ben, händer och fötter. En dataskärm vägleder arbetet och väljer hur mycket behandling varje enskild individ klarar av, för att få en effektiv behandling.

Maskinen har 62 olika förprogrammerade behandlingar. Terapeuten kan välja mellan ytterligare 25 olika program som kan skapas. Det finns program för skönhetsbehandlingar, lika väl som för rena behandlingar i förebyggande hälsovård, välmående, sport, och terapeutisk syfte. Behandlingen avslutas med 20 minuter Tripollar behandling, för de som önskar. Pris: 1.250 kr. (Sensei ingår).

Shapemastermaskinen är till salu, eftersom jag numera  oftast väljer att använda Access Consciousness som metod i stället. Mina förmågor har förändrats så mycket de senaste 7 åren, att jag avstår mera och mera från att använda några maskiner alls. Priset är 35.000 kr + moms, vilket är ett mycket kraftigt reducerat pris. Handbok med all material medföljer!

Hudanalys med Skin Scanner

Du ser flera lager av hud, samt blodets cirkulationsförmåga i huden med mera. För att använda rätt kräm för huden, behöver du analysera huden i ansiktet 1 – 2 gånger pr år. Huden förändras med din ålder, levnadsvanor och årstiderna med mera! Du får en kostnadsfri analys, när du köper hudvårdsprodukter till ansiktet för 600 kr, är på en ansiktsbehandling som kostar från 1.250 kr eller är deltagare vid ett värdinneparty. Normalpris: 550 kr.

Ställ en fråga till mig

Kontaktformulär
reCAPTCHA

GUDINNANS Oas

Tolvmilavägen 17
784 75 Borlänge

Tel: 0243-157 10
Mobil: 070-722 84 05

Mail:
gudinnansoas@hotmail.se