Telefon: 0243-157 10 Mobil: 070-722 84 05 Tolvmilavägen 17, 784 75 Borlänge gudinnansoas@hotmail.se

Gratis distans healing mm

Gratis distans healing mm

För dig som önskar delta i min gratis distans healing, kan du skicka din e-mailadress till gudinnansoas@hotmail.se och meddela, att du önskar få den gratis ljudfil hemskickat, som hjälper dig att verkligen komma på djupet.

Energierna har förändrats så oerhörd mycket, att din egen medverkan är mycket viktigare, än det någonsin har varit tidigare.

Du har även nytta av, att använda denna text, så ofta du känner ett behov av extra hjälp:

”Jag som är själen (Ditt eget fullständiga namn) den här gången, väljer nu att fullständigt stiga in i kraften av den absolut mest högst välsignade kraften, i hela Universum.

Lägg fingertopparna på höger hand på hjärtat och fingertopparna på vänster hand, på Solarplexus, som är precis under bröstkorgen.

Säg: Jag älskar ( Säg ditt eget fullständiga namn) för att jag är den jag är! 

Pure Sourse välsigna mig! (Säg gärna GUD, OM det fungerar för dig.
Detta handlar om något helt annat än RELIGION, men många associerar GUD till RELIGION och då kan de uppleva ett helt enormt motstånd)
Jag väljer att träda in i fullständig samklang med central solen, alla måner, planeter, Youniverse och moder jord, i sin absolut renaste kärleksfulla form. Jag väljer att balansera alla frekvenser, vibrationer, molekyler, utrymmen, chakran och allt som är, i ett fullständigt geometriskt system. Med en förening av ren balanserat inre harmoni med lugn och ro, där allt fungerar så väl uppe som nere, nere som uppe, inne som ute, ute som inne.
 
Fullständigt grundat i mitt eget inre grundfundament, i min egen gudomliga grundplatform. Och så är det Ja! 
 
Med fullständig tacksamhet för alla insikter och nya förmågor, väljer jag att bara ta mot och vara ett, med den absolut mest rena välsignade kraften och vara ett, med allt det är. JA!

30 dagars distans healing, med mp3 filer.

Om du önskar deltaga i min 30 dagars distans healing med Mp3 filer, kostar det 2500 kr incl moms, för 30 dagar.

Varje fil, skapas utifrån dina speciella behov, om du skickar ett e-mail med det du önskar förändra mest på din top 10 lista.

Du behöver endast sätta in pengarna på mitt BG: 5974-6446 och sedan skicka mig ett e-mail på gudinnansoas@hotmail.se, med ditt fullständiga namn och bostadsort, samt en kopis a betalningen på BG.

Jag känner av dina energier på distans och skickar det din kropp efterfrågar, här och nu. Jag skapar även en mp3 fil 5 gånger, på ca 20 minuter. Dem skickar jag till dig pr e-mail, vid varje tillfälle. Du får en MP3 fil i början, och sedan 1 varje vecka, samt 1 på slutet, som du sedan kan fortsätta arbeta med.

Direkt jag har fått din inbetalning pr BG. skickar jag första distans healingen, direkt på kvällen Det brukar ta 1 – 2 helgfria bankdagar.

21 Dagars Distans BEHANDLING!

Direkt Distans behandling, med MP3 filer och en till flera mycket speciella handkoder, som just dina energier har hjälp av.

Priset är 3550 kr incl moms, för 21 dagar med distans behandling varje dag eller kväll, enl en tid vi avtalar med varandra. Just tiden när du går och lägger dig, är det absolut bästa. Då får energierna arbeta i fred, när du sover.

Du behöver endast sätta in pengarna på mitt BG: 5974-6446 och sedan skicka mig ett e-mail på gudinnansoas@hotmail.se, med ditt fullständiga namn och adress.  Skriv gärna ett önskemål om tid på dygnet, som fungerar bäst för dig. Arbetar du skift, behöver du hitta fram de tider, då du lägger dig under dessa 15 dagar.

Undrar du om du är mottaglig? Skicka mig ett e-mail med dina frågor, så testar vi hur du svarar! Vad mera är möjligt nu?

Direkt jag har pengarna på bankkontot, skickar jag ett e-mail till dig. Detta e-mail är delvist en bekräftelse, men du kommer även att få några instruktioner, om hur du behöver förbereda dig, inför varje enskild distans behandling. Du får då den första MP3 filen, tillsammans med en mycket speciell handkod, som hjälper dig gå ännu djupare och förändra ännu mera!

Jag har många års erfarenhet, av att testa hälsokost, mat och andra bekymmer på distans också!

Jag arbetar med personer, på hela planeten jorden. Avstånd har ingen betydelse alls, när vi arbetar med energier.

Direkt distans behandling

Direkt distans behandling betyder du får en direkt behandling, som du känner av. Här är det extra viktigt vi avtalar en speciell tid, då du kan ta mot, utan att köra av vägen, ramla omkull eller kanske tappa varm kaffe på dig själv, eller någon helt annan mm.

Du får även tillgång till några speciella mp3 filer, varje vecka. Dem kan du självklart lyssna på om och om och om igen, även nattetid, när du sover.

Kroniska tillstånd

Så kallade kroniska tillstånd, är egentligen långvariga tillstånd. Många av dem, kan även upplösas, med helt andra än traditionella behandlingsmetoder.

Detta är endast en möjlighet, för dig som verkligen är fullständig villig att verkligen ta mot alla de Universiella gåvor, skaparen av allt ger oss fullständigt möjlighet att använda. Jag får till mig, exakt vad du behöver och skickar det som en form av telepati. Både din kropp och ditt undermedvetna, är verkligen fullständig villiga att bara ladda ner. För en del människor är kontrollbehovet dock ett stort motstånd och då kan det förhindra dig, att ladda ner dessa energier. Prestige och andra personliga låsningar, blockeringar, förutfattade meningar osv, kan vara en del av motståndet.

Möjligheterna finns, för er som vill slippa resa och ändock längtar efter en helt annan frihet.

Hjärtligt välkommen, till en helt annan verklighet.

Betaldirekt samtal på: 0939-111 98 73.

Ställ en fråga till mig

Kontaktformulär
reCAPTCHA

GUDINNANS Oas

Tolvmilavägen 17
784 75 Borlänge

Tel: 0243-157 10
Mobil: 070-722 84 05

Mail:
gudinnansoas@hotmail.se