Gudinnans Oas

loggo gudinnans oas med extra text

Hjärtligt välkommen, till en helt annan möjlighet!

Jag avslutade min Högskole examen 1991 och visste direkt, att jag skulle bli tvungen att hitta de svaren jag egentligen letade efter, någon helt annan stans!

Det blev fortsättningen på min personliga resa, där mediala gåvor har varit mera eller mindre förbannelser och både mina egna biologiska barn och alla placerade barn och ungdomar, under 31,5 år blev motiveringen, till att söka svaren inom en mängd olika utbildningar, utöver de kurser, konferenser & kvalificerad handledning,  jag skulle medverka i som bl a Föreståndare på ett eget HVB-hem, efter avslutat tjänst som chef inom den offentliga vården, med mera.

Letar ni efter Certifieringar, har jag mängders mängder att visa upp. Det jag egentligen helst visar upp, är min förmåga att hitta de mest omöjliga lösningarna, på problem som har att göra med vad du tror och eller har lärt dig, är den enda möjligheten just för dig.

Jag arbetar även med: Andar. Anhöriga som har avlidit. Tidigare liv. Smärtor och alla möjliga olika sorters krämpor som kan vara orsak till olika problem. Helt oberoende av, om du har svårt att få ditt liv att utvecklas, som du själv önskar och frågar efter!

Jag bara älskar att ha klasser, grupper, föredrag, behandlingar av alla de slag, där de som är närvarande blir snurriga och undrar: ”Kan detta verkligen vara jag?” , ”Vad var det egentligen som hände?”, ”Allt är fullständigt förändrat!”, ”Jag bara älskar mitt nya liv och mitt nya jag!”, ”Jag trodde vi skulle skiljas, men nu är vi som nykära, efter så många år!, ”Mitt företag var på väg att gå i konkurs, men när jag förstod vad det berodde på, exploderade allt på bara några veckor!”, ”Jag trodde inte vad du sade, när du berättade det även styr min ekonomiska situation och lördagen efter, vann jag högsta vinsten på Lotto!”

Detta är det enda, som verkligen kan göra mig riktigt glad! Är du villig, att vara en del av det nya det kan bringa dig i ditt liv?

Hitta möjligheter för framtiden och lösningar som ingen Astrolog kunde ha löst, eftersom de enbart tittar på det som står skrivet i stjärnorna.

Tro det eller ej, men det du får till dig i framtiden, beror på hur du låter dig styras av känslor, upplevelser, inlärningssystem, kulturer och många andra saker som du har valt att passa in i!  Ungefär som om du reagerar som om du hängde i snören, som någon styr, genom att dra i vissa trådar och trycka på speciella knappar, som plötsligt bara förändrar allt och tvärvänder ditt humör, eller balans i en situation. Det är mönster, som du kan förändra!

Mina mediala förmågor, är gåvor som kan hjälpa dig hitta vägen för dig!

Hjärtligt välkommen till GUDINNANS Oas.

 

pia nytårsaften Budapest 2015

Pia Kidholm Pedersen – BodySoulMind Whisper Master Beyond Magnitude.

Din egen kropp består av energier och förstår olika energier, även om du har svårt att förstå, med hjälp av de sinnen du är mest van att använda.

Jag hjälper nu en person gratis pr vecka, som jag testar fram med hjälp av kinesiologitest.

Om du skulle vilja prova på min förmåga att hjälpa dig gratis, behöver du leta upp en av mina sidor på FB. Sidan heter Good News Channel och du kan ansöka om medlemskap, för att anmäla just ditt intresse, för att bli uttagen som veckans kandidat.

Om du anmäler ditt intresse, behöver du veta, att samtalet spelas in och läggs upp på Youtube. Du slipper tala om vem du är, så alla kan höra det! Hjärtligt tack för din medverkan, som kan vara till hjälp för så många andra, som kanske har likadana problem, men svårt att verkligen ta i tu med sitt problem.

Skulle du vilja prata med mig helt privat, är du hjärtligt välkommen, att ringa mitt betal direkt telefonnummer:          0939-111 98 73

Skicka gärna ett E-mail, för att boka en tid för behandling, eller kanske någon form av samarbete, gällande en klass, fonferens, workshop eller något helt annat spännande.