Gratis distans healing mm

 

 

When you serve the Goddess  the Goddess serves yougudinnansoas

För dig som önskar delta i min gratis distans healing 5 gånger, kan du skicka din e-mailadress till gudinnansoas@hotmail.se eller gudinnansoas@gudinnansoas.com

Jag skickar då distanshealing, varje kväll kl 00.00. minst 5 kvällar på rad. Då sover många och distanshealingen går djupare, om du själv är villig att ta mot healingen.

Du kan evt. öppna upp ytterligare för din egen förmåga att koppa upp och ta mot, genom att säga: ”Jag ( Ditt fullständiga namn) Väljer att stiga in i den absolut mest högst välsignade rena kraften, i sin absolut mest rena utrensade form och ta mot all distans healing, som endast förmedlas i kraften av den absolut mest högst välsignade kraften, i hela Yniverse, alla galaxer och Ärke Änglar. Och så är det!” Då får du ytterligare fart på din egen förmåga, att bara öppna och ta mot allt det goda.

(Skaparen av allt. Gud. Den absolut mest högst välsignade källan, Ärke Änglarna och vad det än är för absolut rena krafter vi använder oss av, vet precis vem du är och var energierna skickas. Var du är i världen spelar absolut ingen roll. Det är dig energierna skickas till, så det kommer direkt till både din kropp, din själ och ditt överjag. Dina energier är så smarta, så de vet precis vad du har glädje av att få till dig och hur du får absolut bästa hjälpen, just nu)

Med denna distanshealing, läser jag upp era fullständiga namn och bostadsort. (Hemlig information, som är sekretess belagd)

För att du ska få lättare att komma igång på morgonen, ber jag dig dricka ett glas vatten, före du dricker eller äter något annat, på morgonen. Ha det gärna brevid dig, vid sängen.

Det är även extra bra för dig, att dricka extra med vatten, både under dagen och före du går och lägger dig. Börjar du få behov av flera toabesök, beror det på utrensningen. Fortsätt dricka extra mycket vatten, eftersom kroppen består av mera än 70% vatten och den behöver fylla på mera rent vatten.

Många vaknar till och ser ett mycket kraftfullt ljus i rummet. Andra kan sova mycket bättre och upplever de blir piggare efteråt. En del märker av områden i deras kroppar, som behöver extra hjälp med healing. Alla får till sig, exakt det just du behöver mest! Ävan om det kanske går en månad, för du själv märker, att något har frändrats. Andra hör av folk omkring dem: ”Du verkar var annorlunda. Har det inträffat något speciellt!”

Skulle ni av någon anledning känna något blir konstigt eller besvärligt, ber jag er höra av er till mig!

Jag är givetvis, även supertacksam för uppföljning.

 

30 dagars distans healing, med mp3 filer.

Om du önskar deltaga i min 30 dagars distans healing med Mp3 filer, kostar det 750 kr incl moms, för 30 dagar.

Du behöver endast sätta in pengarna på mitt BG: 5974-6446 och sedan skicka mig ett e-mail på gudinnansoas@hotmail.se, med ditt fullständiga namn och bostadsort.

Jag känner av dina energier på distans och skickar det din kropp efterfrågar, här och nu. Jag skapar även en mp3 fil 3 gånger, på ca 15 minuter. Dem skickar jag till dig pr e-mail, vid varje tillfälle. 1 i början, 1 i mitten och 1 på slutet.

Direkt jag har fått din inbetalning pr BG. skickar jag första distans healingen, direkt på kvällen Det brukar ta 1 – 2 helgfria bankdagar.

 

Direkt Distans behandling, med MP3 filer och en mycket speciell handkod. Priset är 1550 kr incl moms, för 15 dagar med distans behandling varje kväll.

Du behöver endast sätta in pengarna på mitt BG: 5974-6446 och sedan skicka mig ett e-mail på gudinnansoas@hotmail.se, med ditt fullständiga namn och adress.  Skriv gärna ett önskemål om tid på dygnet, som fungerar bäst för dig. Arbetar du skift, behöver du hitta fram de tider, då du lägger dig under dessa 15 dagar.

Undrar du om du är mottaglig? Skicka mig ett e-mail med dina frågor, så testar vi hur du svarar! Vad mera är möjligt nu?

Direkt jag har pengarna på bankkontot, skickar jag ett e-mail till dig. Detta e-mail är delvist en bekräftelse, men du kommer även att få några instruktioner, om hur du behöver förbereda dig, inför varje enskild distans behandling. Du får då den första MP3 filen, tillsammans med en mycket speciell handkod, som hjälper dig gå ännu djupare och förändra ännu mera!

Jag har många års erfarenhet, av att testa hälsokost, mat och andra bekymmer på distans också!

Jag arbetar med personer, på hela planeten jorden. Avstånd har ingen betydelse alls, när vi arbetar med energier.

Direkt distans behandling, betyder du får en direkt behandling, som du känner av. Här är det extra viktigt vi avtalar en speciell tid, då du kan ta mot, utan att köra av vägen, ramla omkull eller kanske tappa varm kaffe på dig själv, eller någon helt annan mm.

Du får även tillgång till några speciella mp3 filer 2 gånger pr vecka. Dem kan du självklart lyssna på om och om och om igen, även nattetid, när du sover.

Så kallade kroniska tillstånd, är egentligen långvariga tillstånd. Många av dem, kan även upplösas, med helt andra än traditionella behandlingsmetoder.

Detta är endast en möjlighet, för dig som verkligen är fullständig villig att verkligen ta mot alla de Universiella gåvor, skaparen av allt ger oss fullständigt möjlighet att använda. Jag får till mig, exakt vad du behöver och skickar det som en form av telepati. Både din kropp och ditt undermedvetna, är verkligen fullständig villiga att bara ladda ner. För en del människor är kontrollbehovet dock ett stort motstånd och då kan det förhindra dig, att ladda ner dessa energier. Prestige och andra personliga låsningar, blockeringar, förutfattade meningar osv, kan vara en del av motståndet.

Möjligheterna finns, för er som vill slippa resa och ändock längtar efter en helt annan frihet.

Hjärtligt välkommen, till en helt annan verklighet.

energiskala gudinnansoas

 

Betaldirekt samtal på: 0939-111 98 73.