Aktuella kursdagar

regnbågstangenter med din symfoni

OBS! Kursmanualen ensam, skulle kosta minst 10 gånger detta pris!+ flera veckor med ledighet och annat boende, mm.

Vad innehåller kurserna: Varje enskild tillfälle, innehåller just det gruppen som är närvarande har mest behov av. Jag testar på era energier, med hjälp av kinesiologi och ni får själva tala om, vad ni önskar att få ut av dagens möjligheter. Ni får alla möjlighet att lära er, exakt hur ni själva känner av energier och hur ni kan få ännu mera ut av era personliga förmågor, som ni kan få fullständig tillgång till.

Hur lång var och en kommer denna dag, beror på era egna förmågor och självklart tidigare erfarenhet. Dagen gör en skillnad för alla som medverkar, även om det kan se oerhörd olika ut för var och en.

Certifikatet som erhålls efter dagens slut, kan vara en sammanfattning av ett antal kurser hos mig, alternativt det du lärde dig behärska denna dag.

Denna dag, kommer helt klart att förändra era liv och har ni djur eller småbarn hemma, kan ni vara lite avståndstagande, en kortare stund. egna energier kommer att förändras och både djur och småbarn,eftersom de oftast är de första som verkligen märker av skillnaden direkt.

Vi kommer att arbeta med förmågor att förändra energier i era egna och andras Auror, karma, tidigare liv mm, samt öppna upp fullständigt för kapaciteter att kommunicera med alla djur och natur. Helt beroende av era egna val och exakt ni själva känner ger er ännu mera glädje, i era liv och skapar ännu mera hälsosamma förutsättningar.

Allt vi förändrar på mina kurser och föredrag, håller i sig för all evig framtid. Det är så absolut inget som bara är roligt för stunden, eller håller i sig någon vecka. Detta är förändringar, på livstid!

Har ni barn, kommer de att förändras också, även om de aldrig medverkar i klasserna. Barn upp till 16 års ålder, är dock hjärtligt välkomna, helt utan några kostnader för sitt deltagande.

Du får både ett  Certifikat och MP3 filer med alla förändringar vi skapar, så du själv kan arbeta med materialet och lyssna på det som hjälper just dig, med dig hem. Du kan således lyssna på mycket lågt ljud hemma, även när du sover och komma ändå djupare med alla förändringar.

Kursinnehållet förändrar och öppnar upp, helt oberoende av vad du har med dig i ditt bagage och tidigare kurser. Det förändrar energierna, genom både linjära system, Akasha, DNA, celler, organ, meridiansystem, kollektiva consciousness, programmeringar, inlärda system, trossystem osv.

Alla får personligen healing av mig på kursen och vi kommer att arbeta mycket aktivt, med både healing i grupp ,samt direkta utrensningar och aktiveringar av nya energier.

Har du problem med att få pengarna att räcka till? Redo att förändra det också?

Detta kurs erbjudande, kommer endast vara en möjlighet, under en kortare tidsperiod. Det kommer att förändras inför 2019.

Är du fullständigt villig, att spela på alla dina tangenter, med alla verktyg du egentligen har fullständig tillgång till?

Även de du har gömt så väl, att du tror det bara är en möjlighet för alla andra?

Även på de du bedömer som fel och brister? Även om det egentligen är dina starkaste förmågor, du har gömt så väl, att de är fullständigt gömda? Även för dig?

Från och med Januari månad 2018, kommer jag att ha ett tillfälle pr månad, med 8 timmars healingskurs + fika.

Vid speciella behov, kan tiden flyttas 1 timme. Jag har även erfarenhet av, att det kan dra lite över den utsatta sluttiden.

Ni som medverkar, får själva lära er olika tillvägagångssätt och får en egen personlig utrensningskod med hem. Den innehåller energier som är lätta att förstå, samt ett tillvägagångssätt, för att själva kunna rensa ut.

Ni får mycket utrensade själva, under dessa timmar och det kommer att förändra era liv.

Ni får självklart använda det ni lär er, hemma i era egna egna liv och verksamheter.

Sista veckan pr månad, kommer detta tillfälle att återkomma, varje månad. Dagarna kommer att variera, eftersom det öppnar upp för flera medverkande.

Inskrivning mella 9.30 – 10.00 avslut ca 20.30 på både vardagar och  helgdagar.

Priset är 3.500 kr pr person, incl moms och skal betala på mitt BG: 5974- 6446, minst en vecka före kursdagen. För er som upplever pengar är ett problem, kan ni ta kontakt och göra upp en avbetalningsplan, i förväg. Ni kan då medverka under en kurs, som kommer senare under året.

Certifikat ingår.

Du lär dig hur du kan arbeta med speciella punkter på både kroppen och huvudet, samt får fullständig tillgång till speciella energier, som  förändrar energier på både människor, djur, naturoch självklart i ditt hem mm.

Du får hemskickat ett USBstick efteråt. med alla mp3 filerna och annat material, däe du får lätt att minnas dagens arbete.

uppe som nere  ute som inne

Kom gärna i god tid.

1:a tillfälle = Söndag 2018 01 28 kl 9.30 – 20.30.

2:a tillfälle = Onsdag 2018 02 28 kl 9.30 – 20.30.

3:e tillfället = Lördag 2018 03 31 kl 9.30 – 20.30.

4:e tillfället = Lördag 2018 04 28 kl 9.30 – 20.30.

5:e tillfället = Fredag 2018 05 25 kl 9.30 – 20.30.

6:e tillfället = Lördag 2018 06 30 kl 9.30 -20.30.

7:e tillfället = Lördag 2018 07 28 kl 9.30 – 20.30.

8:e tillfället = Onsdag 2018 08 29 kl 9.30 – 20.30.

9:e tillfället = Lördag 2018 09 29 kl 9.30 – 20.30.

10.e tillfället = Lördag 2018 10 27 kl 9.30 – 20.30.

11:e tillfället = Lördag 2018 12 01 kl 9.30 – 20.30.

allt är i händerna

Kurserna blir i första hand på GUDINNANS Oas Tolvmilav 17, 784 75 Borlänge.

Vid behov av ytterligare plats, kommer kurserna att flyttas till annan lokal.

Om någon önskar min medverkan på er hemort, är jag villig att köra runt i hela Sverige, vid en anmälan av minst 8 personer, som även har betalat kursavgiften på mitt BG: 5974-6446 senast 1 vecka före utsatt datum.

Hjärtligt välkomna, med egna önskemål och funderingar, pr mail : gudinnansoas@hotmail.se